Pr3miază Inovația!

Credeam că lipsea un ”E” campaniei Blogalinitiative , dar se pare că am uitat cine a inventat gramatica limbii române 😀 !

Am fost plăcut surprins să aflu de premiileinovației.ro, un site care este dedicat inventatorilor români având scopul de a promova și susține inventica românească și de unde putem afla de multe ori lucruri nebănuite.

De pildă eu am aflat că domnul inventator Dumitru ( Tache) Brumărescu a realizat  un salvator de pe submarine scufundate, și anume o cabină metalică cu pereți înalți, complet acoperită, fixată pe puntea superioară a submarinului, care permitea salvarea echipajului când un submarin eșua.

Voi reveni pe site pentru că are informație de calitate  și apoi voi elabora pe blog , dar nu stați , intrați și voi 😀 ! Până atunci vă spun că la Iași în data de 23 mai 2013 la Universitatea Tehnică Ghe Asachi în Amfiteatrul II  Ilie Matei , etj 1, studenții vor avea ocazia să intre în contact și să interacționeze cu inventatori adevărați ! un eveniment va avea loc si la Universitatea din Cluj , str.Gheorghe Baritiu, nr.25 , în data de 22.05.2013

Anunțuri

Un gând despre &8222;Pr3miază Inovația!&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s