Eu în bucătărie doar mănânc !

Locuind în apartament  bucătăria este camera în care se pregăteşte mâncarea familiei , dar şi camera în care aceasta este consumată ! Eu intru de multe ori pe zi în bucătărie, iar această campanie blogalinitiative mă îndeamnă să vă spun că eu în bucătărie doar mănânc ( uneori mai debarasez masa )!
Campania presupune să iau o reţetă de pe site-ul http://www.beko-innovachef.ro/ să gătesc şi să mă laud cu rezultatele muncii prin fotografii ! Eu vă spui sincer că de gătit nici ouă fierte nu ştiu să gătesc , dar mai sincer sunt când vă spun că acest site conţine un număr de 82 de reţete din diferite produse şi arată foarte frumos rezultatul final .
Iată cateva exemple :

fazan vanatoresc !
pastrav la cuptor
pulpa de porc umpluta

Sa nu stric frumusete de articol nu voi posta fotografii cu mine mancând 😀 , dar va invit pe acest site sa vedeti arta culinara cu produse profesioniste !

Cu acest articol m-am alaturat campaniei Blogchef.ro – Gatim ce poftesti!, in care Andreea Patrascu, Cetin Ametcea, Sebastian Bargau si Radu Bazavan se lupta pentru titlul de „Blogchef”, powered by BEKO

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s