Experiențe pe net !

După ce am avut o experiență neplăcută cu un site de vânzări online, descrisă în postarea anterioară, am avut ocazia să cunosc mai bine  viața anunțurilor gratuite, mica publicitate on-line! Spun asta deoarece am descoperit site-ul de anunțuri gratuite locale din județul Vrancea și am început zilnic să verific noutățile ! Acum sunt 470 de anunțuri valide și sfatul meu pentru oricine este acela de a începe căutarea unui bun dorit cu județul în care domiciliază deoarece astfel va reuși să evite costurile prea mari de expediție a produsului dorit !

BizCaf.ro este un site de vânzări online  special creat pentru a ajuta utilizatorii să vândă și să cumpere local produse sau să își ofere serviciile repede și ușor. Am reușit în urmă cu 20 de zile să realizez o tranzacție prin acest site și conform așteptărilor chiar am fost mulțumit atât de produsul achiziționat cât și referitor la prețul plătit !

Ceea ce mi se pare mai frumos este faptul că am început o relație de prietenie cu persoana de la care am cumpărat telefonul și pot spune că site-ul a îndeplinit o funcție care nu i-a fost încredințată și anume aceea de a ajuta oameni să interacționeze, să socializeze și să se împrietenească !

Cu această postare răspund campaniei Blogalinitiative !

Reclame

Un gând despre &8222;Experiențe pe net !&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s