Covorase Auto Mocheta Comfortline Renault – review

                Prin acest articol am participat la campania de pe site-ul Blogawards, am primit de la sponsorul campaniei un set de Covorase Auto Mocheta Comfortline Renault, pe care le-am asezat in masina si am filmat modul in care au ocupat spatiul special destinat . Tin sa precizez ca descrierea  produselor de pe site-ul magazinului online bestautovest.ro respecta intocmai realitatea, iar calitatea acestor produse este foarte buna asa cum si preturile sunt bune.

                  De exemplu aceste covorase sunt descrise : „Covorasele sunt fabricate pe modele auto si sunt compuse din 4 buc, partea dorsala este anti alunecare, clips de fixare pentru covorasul de pe partea soferului.. Confectionate din mocheta groasa de calitate superioara dublate pe zona de contact cu calcaiele pentru o rezistenta sporita la uzura. Elegante, practice si durabile” si chiar asa este 😀 !
Mai departe va ofer o mica filmare si va rog sa ignorati scamele din masina intrucat chiar nu ma asteptam sa mai primesc acest produs pentru review, insa tin sa multumesc special magazinului bestautovest.ro :

Cu toata sinceritatea va spun ca am devenit client bestautovest si ca va indrum sa faceti la fel !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s