Masaj erotic profesionist

         Masajul erotic nu mai este ceva tabu pentru simplul motiv ca este o necesitate si un fapt benefic nefiind un contracandidat al sexualitatii din viata de familie. Sigur ca saloanele de masaj erotic numai prin denumirea lor atrag niste nori de necunoastere sa le strice bunul sens si demers, dar acest lucru se intampla mai mult pentru ca sunt multi care vorbesc fara sa stie, bazandu-se doar pe imagiantia proprie de multe ori prea bogata si uneori chiar bolnav de bogata. Nu mi se pare normal sa descrii un om si sa-l prezinti altora fara ca tu sa-l fi cunoscut intai, fapt pentru care nu sunt de acord cu cei care blameaza saloanele de masaj erotic atribuindu-le activitati ilegale fara niciun temei.

            Salonul de masaj erotic este o unitate in care doritorilor li  se presteaza un serviciu de masaj erotic de catre persoane instruite care fac acest lucru pentru salariu fiind angajate, iar acest serviciu este contra cost intrucat activitatea este legala, fiscalizata si autorizata. In plus fata de aceasta definitie saloanele Vip Obsession si Bucharest- erotic masaj au at VIP uuri irefutabile 😀 , sunt deschise non stop, ofera servicii atat pentru barbati cat si pentru femei sau cupluri, serviciile pot fi comandate atat in locatia salonului cat si in camera de hotel sau la domiciliul clientilor asigurandu-se confidentialitate totala.

       Nu am intrat niciodata in vreun salon de masaj erotic pana acum pentru ca fac parte din randul celor care din teama de cunoastere nu s-au „aplecat” asupra acestei activitati, dar pot spune ca dupa ce am studiat siteul unui salon de masaj erotic , am descoperit o lume minunata, a perfectiunii feminine pusa in slujba relaxarii totale. Dupa o zi grea la munca sau dupa acumularea unor tensiuni interne pe o perioada mai mare de timp, un  masaj erotic care consta in atingeri senzuale asupra corpului cu sanii si trupul senzualei maseuze are putere de a revigora si de a da energie si o putere de munca mai mare.

              Totusi, dupa parerea mea, masajul tantra prin multitudinea simturilor alinatate, prin „calatoria” in lumi perfecte este masajul suprem, iar faptul ca maseusele Vip Obsession sunt specializate in tehnica acestui masaj reprezinta o asigurare a celor mai intense trairi.

                Nu am putut sa ma opresc din acest „studiu” care mi-a ocupat ore bune pana cand nu am aruncat si un ochi asupra tipurilor de masaje disponibile afland astfel ca orice  masaj este efectuat pe durate diferite de timp 60-90-120-180 minute la alegerea doritorului si ca :

-masajul Special VIP Obsession este disponibil pentru doamne, domnisoare si domni avand calitatea de a transforma trairile in cele mai intense emotii urmate de extaz la superlativ;

– masajul Rebel VIP Obsession impinge clientul in bratele seductiei lasandu-l prada unui  model angelic, special care-l va seduce invingand orice forta de impotrivire;

– masajul Fresh VIP Obsession aduce bucuria unui corp ireprosabil al maseuzei care prin miscari energice dar rafinate, prin veselie si dezinvoltura daruieste clientului un moment delicios.

                   Daca doar privind fotografiile acestor modele foarte frumoase m-am teleportat printre ele, oare chiar credeti ca nu mi-a rasarit ideea de a ma delecta cu un tratament special ?  Iar voi, cei care pana acum ati citit acest articol care v-a inundat creierul cu idei si imagini nu mai asteptati si oferiti-va o adevarata placere.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s