Manusa pentru sters praful


Participand la campanii Blogalinitiative azi am aflat despre cea mai recenta campanie, respectiv cea de promovare a produselor TUPPERWARE. Tupperware este compania care își propune să economisească resursele planetei înlocuind pet-urile – atât sticlele cât și caserolele din plastic de unică folosință – cu sticle eco reutilizabile din plastic pur, medical și cu vase din plastic garantate pe viață.

Campania ofera bloggerilor inscrisi in campionatul national sa achizitioneze unul dintre produsele marca TUPPERWARE prin cumparare directa, precizand intr-un articol motivul pentru care l-a ales si asteptarile pe care le are de la acel produs. Dupa primirea produsului este necesar un articol review al produsului pentru a se stabili calitatile si utilitattea acestuia.
Pentru ca multe produse sunt utile in bucatarie iar eu nu intru in aceasta camera decat pentru a manca am ales o manusa de sters praf si curatat in interiorul masinii, manusa care sper sa ma ajute sa intretin mai bine bordul masinii si sa indepartez usor praful care se aseaza zilnic.
Astept livrarea produsului si atunci o sa va spun si despre manusa cat e de utila.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s