VUNK vor canta PLEACĂ la Sala Polivalenta !

Un spectacol foarte asteptat de publicul roman este aproape sa se consume. Este vorba despre #așașishow al iubitei trupe VUNK. Ei bine spectacolul nu va fi unul obisnuit cu o insiruire de melodii din repertoriu sub valurile de aplauze ale spectatorilor, ci se va baza pe interactiunea totala cu publicul. Astfel publicul poate precomanda melodiile pe care doreste sa le asculte in cadrul show-ului, iar pentru asta exista posibilitatea ca bloggerii sa faca un inventar al dorintelor muzicale pe site-ul Blogalinitiative.

Eu personal imi doresc sa ascult in cadrul spectacolului melodia PLEACA, dar pentru ca nu voi avea posibilitatea de a ma prezenta la spectaclol , dau play pe canalul VUNK youtube .

Blogalinitiative ofera 10 invitatii duble la spectacol precum si un CD, cu autograf + un tricou cu membrii trupei, dar eu m-as multumi numai cu CD-ul 😀 cu toate ca participand la aceasta campanie am acces la oricare dintre premii.

Pleaca pentru mine ste o melodie rupta din cruda realitate  a despartirilor dupa o perioada de intelegere si am avut norocul sa-mi aline supararea in perioada in care un bun prieten al meu a divortat, eu regretand destramarea fericirii.

Nu ratati un show energic si energizant la sala Polivalenta in ziua de 03.10.2013 , la orele 19:00!

Dupa cum se precizeaza pe pagina de facebook a evenimentului de catre membrii formatiei ne asteapta un spectacol plin de emotii si trairi intense!

Anunțuri

5 gânduri despre &8222;VUNK vor canta PLEACĂ la Sala Polivalenta !&8221;

   1. Nu e nevoie de „domnule” decat daca e e amical 🙂 pur si simplu mi-a sarit in ochi. Am si eu doua articole si ami fac unul ca vreau tare mult sa ajung cu sotia la vunk, iar cum bani nu prea sunt… acum ca am inceput si scoala 🙂

    Apreciază

   2. daca voi castiga , ai biletul de la mine, eu prefer tricoul, dar daca iei tu tricoul si CD-ul mi le cedezi ? 😀 ! Acum voi sterge comentul tau pt ca am schimbat titlul ca sa am sanse mai multe ! Sper sa nu te superi ! Astept raspuns !

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s