Ce este BUZZStore ?

BUZZStore este o agentie de marketing participativ care functioneaza pe un concept nou de business bazat pe cea mai puternica forta de influenta, recomandarea unui prieten! Pe scurt BUUZZStore primeste si distribuie catre BUZZerii din retea produse si servicii nou lansate pe piata, iar acestia isi exprima sincer multumirea sau nemultumirea fata de efectul si calitatea acelor produse sau servicii prin intermediul site-urilor de socializare, blogurilor sau in discutii libere.

Pentru a fi BUZZer, orice persoana care este curioasa si agreeaza sa testeze noi produse si servicii aparute, careia ii place sa comunice cu prietenii direct sau prin internet (retele sociale, blog), se poate alatura comunitatii BUZZStore. De asemenea buzzerii se pot gasi pe pagina de facebook unde pot discuta si afla despre cele mai noi campanii de testare si nu numai.

Eu pentru ca tocmai am aflat de aceasta campanie o sa ma inregistrez chiar acum si va invit sa nu ratati ocazia mai ales ca prin inregistrare nu aveti nicio obligatie ci doar de castigat atunci cand doriti sa testati vreun produs ori serviciu.

Anunțuri

2 gânduri despre &8222;Ce este BUZZStore ?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s