Ce te face fericit ?


In zilele de 5 si 6 octombrie 2013, la Bucuresti, la Universitatea Romano-Americana, pe Bulevardul Expoziției 1B , sector 1, se desfasoara o conferinta pe o tema foarte importanta din viata oamenilor- fericirea. Traim intr-o lume in plina agitatie si nu mai avem timp sa analizam ceea ce ne inconjoara pentru simplul motiv ca am devenit sclavii castigurilor materiale si chiar ne mintim singuri considerand de multe ori ca tot ce conteaza in viata este sa ai bani si putere. Cu toate acestea gasim deseori in localitatile rurale mai indepartate de orase si de modernismul si tehnologia zilelor noastre, oameni care se declara multumiti si fericiti, iar de aici chiar putem deduce ca fericirea nu e pentru toti oamenii la fel.
Conferinta pentru fericire isi propune prin vorbitorii de renume international prezenti sa deschida si alte viziuni pentru constientizarea fericirii de catre oameni prin prezentarea celor mai recente descoperiri in studiul fericirii, de la psihologi, activisti si chiar economisti.
Eu personal am o stare de bine si pot spune ca sunt fericit atunci cand am evenimente placute in familie si sunt cat mai multe rude stranse laolalta. Normal ca as fi fericit si daca m-as plimba cu un autoturism de ultima generatie dar acesyte ganduri nu-si au rostul in mintea mea intrucat sunt irealizabile iar daca le gazduiesc in minte sigur nu voi mai simti fericire pentru lucrurile care acum ma bucura .

Dar pentru tine ce inseamna fericirea ?

Anunțuri

3 gânduri despre &8222;Ce te face fericit ?&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s