Mache, dă-ne muzică !

Urmare a unei colaborări mai vechi dintre 2 oameni minunați, în data de 28 octombrie 2013 scena Teatrului Excelsior începând cu orele 19:30 va fi gazda unui spectacol de muzică și poezie, respectiv ALCHIMIA TOAMNEI !

Protagoniștii sunt cunoscutul folk-ist, dar și blogger, Marius Matache și poetul Sorin Poclitaru. Matache se afla la primul său album HOINAR prin Piata Matache, album pe care l-a promovat intr-un turneu national care a cuprins 17 orase. Sorin Poclitaru s-a remarcat prin aceea ca a dovetit o prolificitate de invidiat reușind să publice 12 albume de poezii în ultimii 3 ani  si devenind un popular textier pentru genul folk.

Spectacolul de cel putin 90 de minute va fi marcat și de lansarea celui mai recent album al lui Sorin Poclitaru- Amalgam, dar și de prezența unor invitați surpriză prezentați pe blogul propriu de Marius.

Titlul spectacolului este sugestiv și sigur va atrage publicul, cel mai important jucător al oricărui spectacol iar bilete încă se mai găsesc pe  www.bilete.ro  și la casieria Teatrului Excelsior din str. Academiei nr. 28.

Spectacolul de muzică și poezie – Alchimia toamnei –  este susținut de Hello Hotels, Domeniile Samburesti și Aqua Carpatica.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s