Tigla metalica Metigla!

Pe acoperisul unei case doua muste se conversau:

-” Ce rasa greu de inteles mai sunt si oamenii astia!”

– „Dar  de ce spui asa, soro ?”

– „Pai nu vezi ce case mari fac, ce acoperisuri in 2 – 3 ape si de fapt ei folosesc doar pardoseala calcand pe ea  ?”

Adevarul este ca o casa daca beneficiaza de un acoperis frumos in concordanta cu mediul inconjurator atat cromatic cat si ca forma este cu mult mai impunatoare.  Acoperisul unei case are si el „moda” lui si de-a lungul timpului a trecut prin mai multe etape stuf, sindrila, tabla, tigla, internita iar acum  moda este  tiglă metalică.

In Romania  COILPROFIL este un exemplu pe piata producatorilor de tigla metalica – Metigla, sisteme pluviale – Metidro si sisteme metalice – Metindu: tabla cutata, panouri sandwich, profile usoare, casete de fatada, casete structurale. Pentru produsele proprii respectiv acoperis tigla metalica  se ofera garantie 10 ani si durata de viata de 50 de ani intrucat producatorul stie ca lucrul bun este durabil. Referindu-ne  la acoperisul Metigla este stiut faptul ca acesta beneficieaza de un design modern, montaj usor si pierderi minime iar calitatea materialului este superioara avand cantitate minima de zinc garantata de 275g/mp.

Cu ocazia aniversarii a celor 10 ani de existenta pe piata romaneasca COILPROFIL ofera surprize placute colaboratorilor care in perioada 20 septembrie-20 noiembrie 2013 comanda minimum 150 mp de tigla metalica inscriindu-i automat in concursul cu multe premii si  al carui mare premiu este o croaziera pe Marea Mediterana.

Eu sigur voi fi inscris in acest concurs dar anunt ca nu vreau premiul cel mare deoarece nu am voie sa parasesc tara , dar acoperindu-mi casa cu tigla metalicaMetigla voi fi din start castigator !

Reclame

5 gânduri despre &8222;Tigla metalica Metigla!&8221;

  1. Salut, Costi!

    Iti multumesc pentru votul de incredere pe care mi l-ai acordat in cadrul acestei campanii 😉 Iti raman dator si daca vei avea vreodata nevoie de ajutor din partea mea (eu cochetez si cu web design-ul) te rog sa nu eziti sa-mi ceri ajutorul!
    Iti urez o zi frumoasa,
    Vlad Palas

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s