Striveste ambalajele reciclate!

Romania nu este chiar fruntasa din punct de vedere al capacitatii reciclare si de colectare a deseurilor reciclate, insa de la an la an se constata o mai mare preocupare pentru activitatea de protectie a mediului prin reciclarea selectiva a deseurilor. Au aparut in majoritatea localitatilor tomberoane pentru reciclare selectiva si oamenii au inceput sa se educe sa le foloseasca asa ca trecand la a doua etapa va spun despre initiativa celor de la colecteazaselectiv.ro ! Acestia pe site-ul lor scriu ca „E științific demonstrat că te simți mai bine dacă dai afară răul din tine, aşa că nu te abține și varsă-ți nervii pe ambalajele reciclabile! Te destresezi și totodată faci un bine reciclând!”

Plecand de la aceasta premiza ne indeamna impreuna cu Chinezu, Nebuloasa si Andreiu Crivat – bloggeri recunoscuti si chiar creatori opinie , sa strivim ambalajele pe care le reciclam pentru a ocupa mai putin spatiu in tomberoane , iar astfel transporturile ar fi mai rare si s-ar economisi si combustibil.

Reclame

Un gând despre &8222;Striveste ambalajele reciclate!&8221;

  1. Interesanta campania celor de la ECOROM. Sper sa fie o campanie frumoasa si in continuare, campanie din online nu prea imi place, mai bine se punea accentul pe baza campaniei si nu pe cele trei persoane.

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s