Justin Capra sigur iubeste chinezii

Hai spuneti-mi daca si voi confundati chinezii si imensa industrie chineza cu produsele contrafacute. Eu unul sut de parere ca in China s-ar produce numai produse de cea mai inalta calitate daca acestea ar fi cerute pe pietele tarilor de desfacere. Problema este ca se cauta si cere produs ieftin, iar China ofera ceea ce se cere.

Noi , romanii avem un om de mare caracter, un om de o inteligenta insuficient folosita de natiune si de o personalitate neglijata de cei care ar fi avut puteri sa-l ajute sa faca lucruri marete si mai ales sa le puna in practica. Ce spuneti de inventiile domnului Justin Capraun micro-autoturism, „Soleta”, care consumă 0,5 l/100 km și al unei motorete care funcționează cu acumulatori (37 kg, 30 km/h, cu o autonomie de 80 km). Cea mai remarcabilă dintre aceste invenții este Soleta 150 Ecor; are o greutate de 95 kg și este capabilă să parcurgă 100 km cu 0,5 litri de combustibil. A mai produs și un alt model, Soleta I.C.200, care poate ajunge la 67 km/h” ? Va dati seama ca daca ar fi fost produse la nivel industrial aceste masini nu ar mai fi fost atatea razboaie pe pamant intrucat se stie ca motivul principal al razboaielor este bogatia subsolului- petrolul? Dubai nu ar mai fi fost atat de impresionant ci doar un oras dezvoltat! ma opresc aici pentru ca as intra intr-un conflict ( sac ) nedorit datorita diferentei considerabile de gabarit , cu America.

Justin Capra este propunerea mea pentru viitoarea emisiune a Chinezului, mai ales ca acesta are o emisiune pe care realizand-o pentru noi vrea sa o realizeze pe placul nostru si ne intreaba ce invitati ne dorim!

Succes Chinezule si sa nu-ti fie teama de renumitul inventator pentru ca nu are nicio problema cu…… chinezii 😀 !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s