IMOPEDIA imbunatateste aspectul si comunicarea proprie!

Dorind sa fie mai mult pe placul vizitatorilor si a clientilor IMOPEDIA.ro doreste sa lanseze noul portal fapt pentru care solicita indrumari, idei si propuneri din partea celor care sunt dispusi sa le ofere in scopul precis de a se realiza un site maret ! Pentru a atrage si mai mult campania este imperecheata cu un concurs foarte tentant intrucat se poate câștiga un smartphone Samsung Galaxy S4 ! Ca o noutate, pentru a nu se repeta propunerile si pentru a nu fi inutile deoarece se regasesc in viziunea echipei, IMOPEDIA.ro a pus la dispozitie chiar si forma homepage-ului noului site.
Stim toti care este sfera de activitate a site-ului iar eu dorind sa mai vad cum a evoluat piata imobiliara am accesat pagina de stiri imobiliare apoi Inchirieri birouri pentru a putea face o comparatie reala de preturi intre Bucuresti si Focsani !

Noutatile parca s-au ingramadit si asa va spun ca aceasta campanie a beneficiat de ajutorul trupei Taxi care a lansat un viitor hit  care promoveaza foarte bine IMOPEDIA si transmite mesajul domeniului de activitate !

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s