Concurs pentru bucurestenii din Sectorul 3

Cand pui titlu „concurs” e asigurata navala de vizitatori. Ei bine chiar vreau ca acest articol sa fie citit de cat mai multi oameni, dar dintre acestia imi doresc ca peste 90 % sa fie bucuresteni din Sectorul 3 deoarece vreau sa le spun despre o initiativa foarte buna a Primariei lor. Este vorba de faptul ca in baza actului de identitate isi pot procura conform afisului datele de acces pentru plata online a taxelor si impozitelor. In plus au sansa de a participa la un concurs si de a castiga un premiu important doar prin activarea contului – 5 telefoane Samsung S4 si o tableta Samsung chiar sunt binevenite.

Ghiseul.ro este site-ul prin intermediul caruia se permite plata online a impozitelor si taxelor in mod perfect securizat  intrucat este operat de catre Centrul National pentru Managementul Societatii Informationale.

Cat dai 2-3 clik-uri din fata calculatorului ai economisit cel putin 100 de minute pe care le-ai fi pierdut stand la rand la Primarie, dar si bani pentru deplasarea la Primarie .. Cum poti folosi timpul economisit ?

CITESTE O CARTE CA DE MULT NU AI MAI FACUT ACEST LUCRU SAU MACAR URMARESTE UN FILM DOCUMENTAR SA MAI INVETI CEVA, eu asa as face !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s