Foamea de iubire e mai mare decat cea de mancare !

Felicit prin acest articol campania deosebita pe care in perioada 21-28 noiembrie Campofrio o desfasoara in vederea oferirii catre copii din familiile cu posibilitati financiare reduse din comunitatile doljene a unui numar de  8000 de sandvişuri. Aceasta actiune va marca Ziua Recunostintei si mi-as dori sa fim cu totii mai buni si sa incercam sa îi ajutam pe cei mai nevoiasi decat noi intrucat oameni cu adevarat bogati sunt putini si în orice caz eu sau cititorii blogului meu nu fac parte din randul acestor oameni. Povestile acestor copii aflati la nevoie sunt usor de gasit si de aflat pe pagina de Facebook- Campofrio si World Vision Romania iar noi pentru a ajuta este suficient sa cumparam produse Campofrio din Carrefour si orice alt magazin mai ales ca vom castiga dublu bucurandu-ne de produse foarte bune din punct de vedere calitativ, produse care oricum in familia mea si in familiile multor romani sunt mereu pe mese si vom deveni DONATOR DE VIITOR pentru acesti copii.

Cine vrea sa faca bine o poate face oricand si nu doar cu ocazia unor sarbatori cand chiar este indicat sa se desfasoare campanii la nivel cat mai extins chiar si national. Exista copii mai afectati de viata lor si aici ma refer la copii abandonati si aflati in anumite centre institutionalizate unde nu au parte de dragostea unui parinte. Acesti copii chiar daca au hrana oferita de stat , o percep foarte sec si viseaza numai la dragostea unui camin de familie, la dragostea unui parinte. Cred ca putem aduce si o stare de multumire sufleteasca unor copii aflati in  Centrele de Plasament daca pentru cateva zile am reusi sa luam cel putin un copil  si sa-i oferim ceea ce nu a avut niciodata- dragostea si caldura unei familii, ambianta si veselia unei familii. Stiu ca pe baza de cerere si documentatie Centrele care au in plasament copii accepta ca acestia sa-si petreaca diferite perioade de timp in cadrul unei familii care-i accepta si sta in puterea noastra sa facem acest bine. Cunosc acest aspect deoarece anul trecut nasa mea a putut lua de Craciun un copil de la Centrul de Plasament iar anul acesta va face acelasi lucru, iar eu ma gandesc destul de serios sa-i urmez exemplul. Nu este niciun efort financiar imens intrucat unde mananca o familie se mai poate hrani un copil si astfel ne vom alatura #campofriofacebine !

Personal voi incerca sa iau in familia mea un  copil institutionalizat,pentru cateva zile si voi oferi copiilor gasiti pe strazi la cersit produse alimentare inchizand ochii la faptul ca parintii lor , daca se pot numi parinti, pandesc pe dupa blocuri si se vor repezi sa le ia tot ce au strans !

Ajutati si voi pentru o lume mai buna si nu uitati ca Ziua Recunostiintei este un simbol prin care oferind altora multumim divinitatii pentru ce avem noi ! Nu o lasati sa treaca fara sa o marcati cu o fapta buna macar !

Reclame

2 gânduri despre &8222;Foamea de iubire e mai mare decat cea de mancare !&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s