Innex – masina timpului !

Am aflat ca Indesit a lansat pe piata o masina de spalat rufe care beneficieaza de cele mai creative  inovatii in domeniu insa de departe posibilitatea pornirii imediate a unui program este cea mai atractiva deoarece economiseste timp. Intrucat ma simt obligat sa va hranesc curiozitatea o sa va spun ca este vorba despre faptul ca atunci cand ciclul de spalare Bumbac si Sintetic este ales prin apasarea timp de 2 secunde a unui buton inovativ  bazat pe tehnologia Turbo se realizeaza pornirea masinii si inceperea ciclului de spalat. Aceasta masina de spalat a fost creata de Indesit si  botezata Innex.

Comunitatea Indesit a primit aceasta veste cu mare bucurie si eu pot calcula de acum foarte multe beneficii precum si ce as putea face in timpul economisit mai ales ca masina de spalat beneficieaza si de cea mai larga usa pentru incarcarea cu haine de spalat !

Pot spune ca tabloul de comanda pare a fi foarte complicat pentru mine, dar imi pun speranta ca sotia va sti sa faca trecerea de la masina clasica pe care o avem de peste 20 de ani in casa la aceasta masinarie  si in plus folosind aceasta noua otiune sa ma faca sa cred ca e mult mai rapida 😀 !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s