Resursele naturale sunt ale tuturor…..

                    Resursele sunt oferite de catre mama natura pentru a ajuta oamenii sa traiasca si sa-si imbunatateasca viata. Fie ca ne referim la bogatia apelor, a solului, a padurilor sau la puterea pamantului de a transforma o samanta in viata – fruct si hrana, tot ce ne inconjoara ne apartine tuturor si trebuie sa oferim respectul cuvenit acestor resurse. Respectul incepe de la exploatarea cumpatata si bine calculata a resurselor evitandu-se abuzurile si incalcarile prevederilor legale care au menirea de a proteja aceste resurse- bogatii ale planetei.

                    Eu personal inteleg sa ofer respect naturii si de mai multi ani am transpus aceasta intentie de a pretui natura prin aceea ca nu am mai cumparat brad natural, ci am achizitionat un brad artificial pe care-l voi folosi multi ani inainte desi are deja 4 ani de cand gazduieste cadouri si bucurii. De asemenea colectez selectiv deseurile provenite din familie si le duc in tomberoanele special amenajate. Faptul ca am grija ca in cadrul gospodariei consumatorii electrici sa nu functioneze fara nevoie si apa sa nu o risipesc este inca o dovada ca , pentru nivelul meu doresc sa ajut mediul si natura care ne gazduieste efemer.

                    Dupa cum se stie, cu o floare nu se face primavara si la un nivel mai mare, AfaceriLemn.ro reuseste sa faca acelasi lucru, sa ofere respect naturii si sa contribuie la exploatarea rationala a padurilor Romaniei prin aceea ca stabileste preturi lemn fiind o bursa de afaceri a industriei lemnului. Pe acest site se regasesc la vedere majoritatea ofertelor si cererilor din industria lemnului promovandu-se astfel firmele serioase si responsabile din industria prelucrarii lemnului, a mobilei precum si produsele specifice in detrimentul celor care incalca legile tarii si care au defrisat padurile manati doar de interesul material. Sunt ferm convins ca atata timp cat tranzactiile au loc atat de transparent sunt respectate toate legile si nu voi mai vedea la stiri adevarate dezastre ecologice starnite ca urmare a unor taieri „la ras” a padurilor. In plus chiar si autoritatile statului insarcinate cu verificarea aspectelor de legalitate in acest domeniu au „pe tava” toate informatiile necesare efectuarii de verificari.

                    Site-ul gazduieste oferte de vanzare cumparare referitoare la cherestea, lemn de foc, euro paleti, paleti, utilaje forestiere si de prelucrare a lemnului, peleti, casute lemn, cherestea rasinoase, parchet, produse stratificate, mobila, elemente pentru gradina, structuri din lemn si este o bursa bine venita in acest domeniu.

                    Personal am studiat cu mare atentie ofertele intrucat chiar sunt interesat de o casa din lemn. O casa capabila sa ma faca sa ma simt mai liber, mai aproape de natura si sa-mi ofere posibilitatea de a parasi peretii de beton ai blocului care ma tine incatusat din momentul in care am vazut lumina soarelui. Am gasit multe case lemn , dar aceasta casa din busteni rotunzi, natural imbinati de parca asa ar fi crescut arborii- special sa gazduiasca oameni, mi-a amplificat dorinta de a locui in casa de lemn.

                    Casele de lemn au foarte multe avantaje ponind de la pretul cu 25-30 % mai redus decat al unei case din alte materiale, modul in care sunt izolate si se incalzesc bine cu pierderi minime de caldura si ajungand direct la stabilitatea si siguranta pe care o ofera in caz de cutremur- eu locuind in Vrancea- o zona mai mult decat dansatoare din punct de vedere seismic.

                    Normal ca  pentru incalzire as alege tot lemnul  mai ales ca oferta de lemn de foc este mai mult decat bogata in timp ce preturile sunt bune- adevarate afaceri.

                    Recomand cu incredere tuturor sa achizitioneze produse din lemn de la aceasta bursa AfaceriLemn.ro si astfel sigur vom apara natura si vom avea resurse  si pentru generatiile urmatoare.

Anunțuri

Un gând despre &8222;Resursele naturale sunt ale tuturor…..&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s