Cris-smile te ajuta sa zambesti cu toata gura!

Haideti sa fim sinceri si sa recunoastem faptul ca aceasta vorba romaneasca : ” Prima impresie conteaza!” are o mare valoare de adevar. De cate ori nu vi s-a intamplat sa judecati persoane dupa prima impresie si sa va inselati ? Cu toate acestea este in firea noastra, a oamenilor sa continuam sa facem aceeasi greseala. Aici as putea adauga multiplele cazuri in care la diferite spectacole de aptitudini artistice unii concurenti erau primiti cu hohote de ras datorita imbracamintei precare, aspectului saracacios, tunsorii prea banale sau datorita aspectului general al feței stricat de cate un dinte nealiniat sau de vreo proteza dentara, insa cand isi incepeau sa cante ori sa danseze dovedeau frumusetea aptitudinilor si frumusetea lor interioara lasand ”cu gura cascata” auditoriul, schimband parca rolurile.

Din proprie experienta stiu ca sunt unele aspecte fizice care determina o perceptie negativa in ochii celorlalti oameni, chiar si daca numai pentru inceput, si care nu pot fi indreptate asa cum sunt altele care pot fi reparate. Pe aceasta linie de idei stiu sigur ca in zilele noastre anomaliile dentomaxilare pot fi ameliorate si chiar vindecate daca se apeleaza la tehnica actuala si acest lucru nu poate decat sa ma bucure pe mine cel care in urma cu 55 de ani nu am putut beneficia o consultatie corespunzatoare la un cabinet stomatologic si am ramas pentru tot restul vietii cu o pozitie anormala a dintilor frontali de pe maxilar si mandibula  ( inghesuiti si iesiti din linia normala )! Tocmai pentru ca exista tehnologia rezolvarii problemelor de ortodontie, nu-mi pot da seama de ce parintii nu-si duc la specialist copii pentru a solutiona definitiv si de la varsta frageda ( cand dantura este in formare  ) orice problema aparuta din acest punct de vedere.

Eu am gasit pe internet site-ul unui cabinet stomatologic din Bucuresti unde am vazut ca sunt oferite  toate serviciile specifice unei clinici de stomatologie : profilaxie dentara, tratamentul cariilor, restaurari dentare, ortodontie, implantologie, chirurgie dentara, parodontologie, iar acest lucru denota faptul ca echipa de doctori are un nivel mare de pregatire si profesionalism reusind practic sa rezolve orice solicitare.

Eu am continuat sa ma interesez cu privire la  ce tip de aparat dentar mi-ar fi adus un zambet mai placut daca aveam sansa sa pot accesa astfel de clinica la momentul potrivit si am ramas total impresionat de multitudinea tipurilor de aparate dentare destinate fiecare unui anumit tip de afectiune si avand forme diferite putand fi vizibile sau chiar invizibile pentru persoanele care intra in contact cu purtatorul aparatului dentar. Eu de cate ori vad o persoana ca poarta aparat dentar, atat tanar cat si adult, chiar ma bucur pentru acea persoana deoarece stiu ca a realizat ca un efort minim pe care-l presupune purtarea unui aparat dentar este recompensat cu o dantura ireprosabila, un zambet placut si un hohot de ras cu toata gura ! 😀

Am nepotei care au purtat aparate dentare si care acum, la varsta adolescentei au dantura aliniata perfect si recomand parintilor sa nu precupeteasca niciun efort pentru asigurarea unei danturi sanatoase pentru micutii lor!

In ceea ce priveste familia Cris Smile, aceasta este mare, 11.613 membri pe pagina de Facebook demonstreaza relatiile stranse care au ramas intre doctori si pacienti si cu siguranta sunt multi cei care din provincie merg la Bucuresti pentru a beneficia de servicii la cele mai inalte standarde !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s