Aparatul dentar e solutie, nu-l ignora

La varsta mea pot spune ca am mare experienta cu aspectele ce tin de vizita la un cabinet stomatologic. Daca la varsta copilariei in satul mult prea indepartat de oras venea stomatologul o  zi pe saptamana si atunci statea la rand ore in sir, cu timpul am avut ocazia sa-mi gasesc de munca la oras si sa pot merge regulat atat preventiv cat si la nevoie la specialist.

Bunaoara, in urma cu 3 saptamani eram la cabinetul stomatologic si dupa ine a venit o mama insotit de fetita ei care era rosie la fata si avea ochii umflati de la multele lacrimi pe care le varsase nu cu mult timp inainte de a intra in cabinetul stomatologic. Pentru ca varsta imi da un aer de a avea dreptul sa incep o discutia am abordat femeia si astfel am aflat „drama” micutei ei fiice de doar 16 ani, dar care era crescuta bine de spuneai ca are 20 de  ani si ma miram ca poate plange la acea varsta. Fetita avea probleme de ortodontie si acum urma sa primeasca aparat dentar deoarece la sedinta anterioara s-au luat masurile pentru fabricarea lui.

Fara sa stau pe ganduri am inceput sa discut cu fetita asa parinteste cum ma pricep eu, i-am spus si niste povesti cu aparatele rudimentare pe care le-am purtat eu sau copiii mei si parca spun eu ca am mai induplecat-o. Aceasta chiar a inceput sa-mi ofere mai multe detalii despre aparatele dentare decat stiam eu si mi-a spus ca are toate datele de la doctorul stomatolog care i-a prezentat in amanunt „problema” unui aparat dentar. In plus am lasat-o, pentru a nu-si pierde curajul, sa intre inaintea mea cu conditia de a-mi arata si mie aparatul la iesire.

cand a iesit din cabinet fetita mi-a fost rusine sa ma duc si sa ma holbez la gura ei de teama sa nu o inhid, dar pentru ca nu am observat sa poarte aparat dentar am intrebat-o direct:

– Nu e gata sau ai refuzat ?

– E chiar amplasat, domnule, zise ea zambind si plecand cu mama ei!

Uimit am intrat in cabinet si prima intrebare adresata doctorului a fost aceea de a afla daca micuta m-a mintit. Doctorul mi-a confirmat ca i-a montat deja aparatul dentar, dar nu se vedea deoarece e unul special cu prindere pe interiorul dintilor care chiar daca va trebui purtat mai mult timp si va necesita mai multe vizite la stomatolog are avantajul de a fi aproape invizibil pentru interlocutori !

Pentru ca am ramas ” cu gura deschisa ca la stomatolog” afland de existenta unor astfel de aparate dentare va spun si dumneavoastra ca la clinica Criss-Smile din Bucuresti, Strada Malcoci nr.2, bloc 36, sc.B, ap.59 Bucuresti, Sector 5 aveti posibilitatea de a fi tratat de profesionionisti la cele mai inalte standarde de calitate, fapt confirmat de imensa familie 11.930 membri adepti ai tratamentului stomatologic corect !

Un comentariu la &8222;Aparatul dentar e solutie, nu-l ignora&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s