Speranțe pe cartelă!

Acesta este titlul celei mai recente cărți semnate de către domnul Mircea Hodârdău și conține poveștile a 4 tineri care au încercat să-și exprime public năzuințele în timpul regimului comunist și au riscat închisoare de la 5 la 15 ani deoarece au fost cercetați de Securitate sub acuzatia de propaganda si actiuni impotriva oranduirii socialiste! Realități de acest gen se găsesc în multe orașe din țară și e bine că un scriitor s-a aplecat și a îmbrăcat frumos folosind cuvinte alese povețti de acest gen – adevărate lecții de viață.

Am prins perioada comunistă și nu mi se șterge nicio amintire neplăcută, dar credeți-mă că prefer să nu mai accesez sertărașele în care aceste amintiri au fost depozitate. Totuși titlul mi-a adus aminte de – Pâinea pe cartelă- așa cum ne era servită de către atotputernicii comuniști !

Lansarea cărții va avea loc la Casa Gazelor Naturale din Mediaş, în data de 17 mai 2014, la orele 12:00 și dacă aș fi fost din Mediaș acolo m-aș fi aflat, nefiind aștept volumul în librării !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s