Matar – magazin dotat

Se știe că prin intermediul internetului se desfășoară din ce în ce mai multe activități de comerț întrucât accelerarea accesului la internet pentru o mare parte din populație favorizează acest lucru. De asemenea criza de timp pe care o simțim cu toții întrucât suntem prinși cu activitățile zilnice urgente este un nou motiv pentru a apela la cumpărăturile prin intermediul magazinelor online care ne oferă produse din ce în ce mai variate și la prețuri mai accesibile decât cele pe care le regăsim în alte magazine clasice de profil.

set bijuterii

Un astfel de exemplu este și magazinul online matar.ro pe care l-am descoperit astăzi în timp ce căutam să cumpăr bijuterii pentru o nepoată care are programată o petrecere prin care marchează majoratul și îndepărtarea de stresul produs de părinți, după cum pe nedrept consideră. Nici nepoata nu este prea specială, dar sunt convins că acest set de bijuterii cu cristale swarovski este exact ceea ce i-ar veni bine și m-ar scuti de o investiție prea mare și cam puțin meritată de către sărbătorită. Să o văd că a absolvit liceul și a luat bacalaureatul  și o să îmi cer scuze pentru această propoziție pe care totuși sper să nu o citească prea curând.

Recunosc faptul că și la genti m-am uitat un pic și chiar am fost atras de noua campanie prin care la achiziționarea a două genți o a treia este oferită cu titlu gratuit, dar nu am știut ce plăceri au adolescentele referitor la acest gen de accesoriu.

Inevitabil am accesat și categoria posete unde chiar am văzut câteva produse foarte frumoase dar nu am ales nimic din același motiv pentru care nici genți nu am putut cumpăra.

Cu toate acestea pot să vă spun că magazinul oferă transport gratuit pentru produsele comandate care au o valoare mai mare de 59 de lei, livrarea efectuându-se foarte rapid iar modalitățile de plată sunt diverse și mulțumesc orice dorință a cumpărătorilor !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s