Băsescu și victimele lui

Băi Victor Viorel Ponta, tu chiar nu ai minte deloc ?! Când afli de la președintele Băsescu în conferință că nu e lămurit referitor la acea lege privind reducerea contribuției CAS și că urmează să te cheme să îi aduci argumente, tu ce faci ?
Te duci cu ministrul de finanțe după tine- o femeie destul de necoaptă, aproape ținând-o de mână de frică să nu fugă dovedită fiind de imensa responsabilitate și nu ai la tine ceea ce știi că ți se va cere ? Nu ai studiile de impact economic ale măsurii, nu ai sursele alternative de venituri, nu ai răspuns pertinent la nicio întrebare și te mulțumești să-l necăjești pe Băsescu prin a-i spune că nu va mai fi președinte ? Pentru asta te-ai dus tu acolo, băi ?

Să-ți fie rușine că te-ai dus ca mielul la tăiat!

Eu nu te consider PROST sau INDOLENT sau ”LUCRAT” de Băsescu așa cum scrie în presă și o să emit un alt punct de vedere:

Consider că slaba voastră prezentare este exact intenționată pentru a-l determina pe Băsescu să ia o măsură nepopulară- aceea de a nu promulga legea voastră profund electorală și să-i abateți în cap oprobiul public !

Așa-i că te-am ghicit ? ce te faci însă cu mulți oameni care te credeau deștept și te-au văzut nepregătit și îngenunchiat de Băsescu, vor mai conta ei pe tine ?

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s