Grea naștere, frate ……

De 4 luni de zile prima intersecție de la intrarea în Focșani  cum vii din sud la ” Comcereal” se zbate în încercarea de a căpăta aspectul unui sens giratoriu. Nu mai spun că semafoarele au fost eliminate de anul trecut și de atunci fiecare circulă cum vrea rugându-se să nu lovească sau să nu fie lovit de vreo altă mașină în timp ce pietonii traversează în fugă spunânduși rugăciunea și sperând să nu fie cea de pe urmă.

Astăzi lucrările se apropie de sfârșit și se toarnă un strat de asfalt , lucru care blochează circulația deoarece altă intrare dinspre sud spre centru acest oraș prost proiectat nu mai ar. Cu toate acestea nu am văzut șoferi nervoși, așteptau liniștiți în mașini înțelegând faptul că sunt ultimele picături de răbdare pe care le vor dona acestei intersecții și sperând ca noul sens giratoriu să fie cât mai mult timp funcțional.

Despre aspectul general al giratoriului și proiectarea cam aiurea a benzilor de circulație în jurul unei mari dejecții de vacă amplasată în centrul giratoriului, voi vorbi la finalizarea definitivă a lucrărilor !DSC_0264

DSC_0262

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s