Ce fapte bune ai facut recent?

După cum ați văzut, ieri am scris despre faptele bune și prezentând și eu o faptă bună recentă cu care chiar mă mândresc  respectiv donarea de sange, am primit reproșuri cu privire la faptul că m-aș lăuda și nu e bine.

Prin urmare țin să menționez că prezentarea faptelor bune nu poate avea doar conotații negative  fiind confundată cu lauda de sine care zice-se că nu miroase bine, ci poate avea și efect stimulator pentru cei care vor să facă fapte bune, dar nu au idei. Prin urmare vă invit să vă inspirați cu privire la faptele bune de la această campanie care este exact așa cum și-a imaginat-o Constantin pe care-l felicit.

Între timp eu și noi toți am făcut mici fapte bune generate de comportamentul zilnic urmare a educației proprii  pe care nu le conștientizăm măcar întrucât ni se par lucruri normale: cedarea locului în autobuz persoanelor în vârstă , îndrumarea corectă în oraș a persoanelor străine etc…

3 comentarii la &8222;Ce fapte bune ai facut recent?&8221;

  1. De regula prezentarea unor fapte bune are drept urmare si o replica negativa din partea unor oameni! Dar, dupa cum bine stim, multi romani prefera sa nu se implice, sa stea pe margine si sa comenteze, lucru care nu trebuie sa ne impiedice sa facem fapte bune in continuare, ci din contra, sa ne ambitioneze si mai mult!

    Iti multumesc mult pentru faptul ca ai raspuns la provocare!

    Apreciază

  2. Buna!

    Sunt Constantin, castigatorul campaniei realizate de catre Blogal Initiative in colaborare cu EcoRom, undeva la sfarsitul lunii iulie 2014, care a primit drept cadou o campanie Blogal Initiative (CARE-I ULTIMUL GEST FRUMOS PE CARE L-AI FACUT?).

    Iti scriu pentru a te anunta ca am trecut pe domeniu .ro, http://www.constantins.org devenind acum http://www.constantins.ro!

    Rugamintea mea catre tine, daca poti, daca ai timp si daca nu e cu suparare, e sa modifici link-ul din articolul cu care ai participat la aceasta campanie (de suflet pentru mine) sau sa il elimini, pentru ca peste cateva luni, atunci cand va expira domeniul constantins.org (care momentan redirectioneaza catre constantins.ro), voi renunta la acesta si voi ramane doar pe constantins.ro.

    Nu este nicio problema daca nu vei face aceasta modificare, sanatosi sa fim cu totii, acest lucru este cel mai important!

    Iti multumesc inca o data pentru ca ai participat la aceasta campanie de suflet.

    In alta ordine de idei, tin sa iti urez multa sanatate si un Sfinte Pasti cu multa lumina, alaturi de cei dragi!

    PS: Nu trebuie sa publici acest comentariu! 🙂

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu