Bacalauratul de toamna

Astăzi debutează sesiunea de bacalaureat de toamnă pentru cei care au suferit un nedorit eșec la sesiunea de vară sau care au absentat din motive mai mult sau mai puțin obiective. Spun asta deoarece eu cunosc un părinte care nu și-a înscris elevul la sesiunea din vară motivat de faptul că a încercat un aranjament cu directorul unui liceu și acesta i-a indicat să stea până în toamnă când pe fondul rezultatelor slabe din vară se va ”da liber” la absolvirea Bacalaureatului și va fi mult mai facil de ”aranjat” pentru a arăta un nivel mai bun al învățământului românesc prin prisma unui grad mare de elevi care reușesc să treacă examenul de Bacalaureat.

În primul rând cred că părintele s-a bazat pe ceva real așa cum și directorul a făcut-o. În al doilea rând mă plâng mai mult pe mine deoarece după ” trecerea ” acestui Bacalaureat, plodul de părinte grijuliu are promis un post de bugetar.

Halal trai , nineacă !

P.S. Voi urmări rata de promovabilitate !

Reclame

2 gânduri despre &8222;Bacalauratul de toamna&8221;

    1. mersi, am rectificat. desi nu e o scuza buna, tin sa menționez ca articolul a suferit mai multe modificari si schimbandu-și abordarea am pastrat constructii care erau greseli grave pentru forma finala !

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s