Start Me Up

Cea de a treia ediţie a şcolii de antreprenoriat Start Me Up, un proiect Akcees se va desfăşura în perioada 14 – 20 septembrie la Pensiunea Speranţa din Predeal. Cu această ocazie, tinerii pasionaţi de antreprenoriat, care vor să înveţe cum să îşi transforme ideile în afaceri de succes sunt așteptați să participe și să obțină informații de la persoane avizate în acest domeniu. Taxa de participare la şcoala de antreprenoriat este de 340 euro la cursul BNR din ziua efectuării plăţii şi reprezintă participarea efectivă la eveniment şi toate materialele de training, cazare 6 nopţi în regim all-inclusive, mentorat gratuit un an după eveniment, includerea în comunitatea Akcees şi discounturi la evenimentele Akcees şi partenere, așadar chiar se merită.

”Start Me Up este singura şcoală de antreprenoriat din România în cadrul căreia participanții vor forma echipe,vor genera idei de afaceri şi vor dezvolta ulterior concepte viabile de business lucrând alături de un trainer internaţional, antreprenori şi investitori consacraţi din România. La final, își vor valida ideea prezentând-o în faţa unui juriu de specialitate, primind feedback și putându-se număra printre câştigători”, după cum se arată în materialul de prezentare al evenimentului.
În condițiile actuale ale unei economii caracterizată de instabilitate pornirea unei activități de antreprenoriat necesită încă de la început toate informațiile și folosirea tuturor avantajelor pentru reușită.
 
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s