Sănătatea trebuie menținută

Sigur că titlul poate părea banal întrucât la nivel de teorie cu toții suntem de acord și conștientizăm realitatea acestei afirmații , însă haideți să fim sinceri : câți dintre noi investesc în prevenirea bolilor ? Câți își fac controale medicale preventive ? Câți dintre noi ne ocupăm de întărirea sistemului imunitar responsabil cu protecția în fața bolilor  ?

Ei bine , eu în această perioadă a anului am investit în câteva produse care au calitatea de a crește imunitatea corpului și aceste produse sunt luate de toți cei 3 membri ai familiei eu, soțul și  Daria fiica noastră.

Recunosc faptul că m-am lăsat pe mine ultima și am răcit un pic , dar asta nu este o problemă deoarece am găsit la Himalaya un produs care acționează atât preventiv și ca tratament în caz de viroze respiratorii. Septilin sirop este atuul meu în încercarea de a scăpa de viroza ușoară pe care o am și voi continua să iau acest sirop și după însănătoșire deoarece are și acțiune de mărire a imunității corpului în fața bolilor .

Chiar sunt curioasă voi, dragilor în ce mod vă întăriți ”scutul” ce vă protejează sănătatea și dacă articolul meu va fi apreciat, un comentariu lăsat la articol va fi recompensat cu un voucher de 50 euro destinat cumpărăturilor la hboutique.ro

2 comentarii la &8222;Sănătatea trebuie menținută&8221;

  1. o mamica trebuie sa se puna pe ea pe primul loc cand vine vorba de sanatate. altfel cine sa aiba grija de ceilalti membri ai familiei?
    bine ai venit in blogosfera Iuliana! iti doresc mult succes si sa devii chiar mai faimoasa decat sotul tau, Vali :).

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s