Primul premiu !

Asa cum am mai spus am preluat acest blog relativ recent cu scopul de a-l folosi in activitatea didactică. Nu prea am reușit și m-am limitat să mai scriu din când în când câte o postare pentru că timpul nu-mi permite.
Totuși observ că tot activitatea didactică este cea care mă ajută întrucât recent am particicat la un concurs organizat pe blogul pato.ro și am fost desemnată câștigătoarea premiului 1- o cameră foto CANON. Concursul a constat în prezentarea unei fotografii care să aibă legătură cu școala, organizatorul dorind ” ca tinerii sa mearga la scoala, fiindca doar asa vor putea sa depaseasca greutatile care le sunt puse in fata de viata si de alti oameni care hotarasc destinul”.

Mulțumesc pentru premiu și să fiu sinceră îmi doresc să mai urmeze astfel de bucurii 😀 !

4 comentarii la &8222;Primul premiu !&8221;

 1. sper ca activitatea online sa inceapa sa dea roade si de ce nu sa-i implici pe micuti sa scrie pe blog, ca pe un blog colectiv fiindca comunicarea este prezentul si viitorul chiar daca ea se foloseste de alte mijloace decat cele din trecutul indepartat si prezentate prin cartile de istorie…pana si educatia evolueaza, am inteles ca vor fi cat de curand utilizate dispozitive digitale ca suport de curs, implicit si compunerile la limba romana ar putea sa constituie lejer articole de blog.
  Copii trebuie familiarizati cu ce inseamna bazele utilizarii unei adrese de email, unui cont de socializare si a unui blog.

  Poate cu timpul veti atrage si sponsori daca activitatea online devine una serioasa…eu sunt doar un proaspat absolvent care din putinul meu am rupt si pentru altii pentru a incuraja viitorul care vine din urma.

  Apreciat de 1 persoană

  1. Multumesc inca o data , Pato. Intentia mea chiar aceasta este sa fac un blog colectiv pe care sa prezint activitatile de la curs si evolutia copiilor. Intradevar la cum evolueaza tehnologia si cerintele se pare ca nu va mai trece mult timp pana cand cartile clasice vor fi uitate și poate voi fi eu cea care voi realiza prima interactiune dintre prescolari si dispozitivele digitale !

   Apreciază

 2. Îmi cer scuze că îți răspund atât de târziu Daniel…acum răsfoiam nostalgic cum realizam proiecte drăguțe din fonduri proprii, chiar în calitate de student. Acum îmi îndrept eforturile în alte direcții plus că observ că astfel de practici au devenit afaceri în toată regula.
  Îți mulțumesc că mi-ai fost alături și ai suportat deopotrivă acel eveniment!

  Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s