Kaufland dă doar dacă ceri !

Este imposibil pentru marea majoritate a populației de la oraș din țara noastră să nu fi intrat cel puțin o dată într-un magazin din rețeaua Kaufland. Pentru familia noastră acolo găsim fructele proaspete, lactatele, câteva sortimente de carne și unele mărunțișuri necesare prin gospodărie fapt pentru care o dată pe săptămână mergem la cumpărături.

Nu am avut niciodată probleme cu servirea sau cu neconcordanța prețurilor înscrise la raft și a celor afișate la casa de marcat așa cum s-a întâmplat de mai multe ori în alte părți din diferite cauze ”omenești”, însă acum 3 zile am vrut să testez corectitudinea mesajului pe care-l afișează încă de la deschiderea magazinului, mesaj fotografiat de mine pentru a avea argumente în presupusa muncă de lămurire a angajaților Kaufland Focșani :

DSC_1319Astfel se face că așteptând la rând 9 minute în condițiile în care m-am așezat la rândul cel mai scurt și pentru că nu erau toate casele deschise am solicitat plata celor 5 lei anunțați. De la casă am fost trimisă la recepție unde fără multe discuții ( angajata mai avea și alte treburi și o deranjasem ) am primit un cupon valoric de 5 lei. Cu toate că nu am primit cei 5 lei așa cum era în afiș am luat cuponul pentru că-l voi folosi la următoarea vizită.

Eram a doua pe lista celor ce primiseră cupon în acea zi cu toate că era ora 18.30 și asta nu face decât să mă convingă de faptul că ne-am obișnuit să trecem cu capul plecat pe lângă orice mesaj și să-l ignorăm fără a cere ceea ce ni se oferă .

            Cel puțin 9 persoane dintre cele care au așteptat la rând în aceeași perioadă cu mine ar fi meritat cuponul de 5 lei, dar știți ceva :  NU L-AU CERUT !

Nu-mi pusesem speranțe că voi primi cei 5 lei, dar eram hotărâtă să nu plec până nu vor da jos afișele în care nu aveam inițial încredere.

Felicitări Kaufland că v-ați respectat mesajul ! Vom vedea și pe viitor 😀 !

2 comentarii la &8222;Kaufland dă doar dacă ceri !&8221;

Lasă un comentariu