FoodPanda uneste oferta restaurantelor

                Se pare că asocierea este benefică în multe domenii pentru că oferă o vizibilitate și o accesibilitate mărită. Pe această idee se bazează FoodPanda.ro -un serviciu cu ajutorul căruia oricine poate comanda mâncare la domiciliu.  Normal că mare parte dintre restaurante au propriile sisteme de comenzi online și asigură livrarea la domiciliu dar cu toate acestea au văzut oportunitatea participării prin parteneriat la proiectul Food Panda tocmai pentru că intră nu se realizează o concurență între membri ,ci se asigură o mare diversitate de oferte, iar clienții au de unde alege. Prin urmare FoodPanda.ro are parteneriate cu mai multe restaurante şi pizzerii din mai multe orașe, iar clienții pot comanda intrând pe un singur site de la mai mulţi furnizori. Pentru o eficiență mărită există chiar și o aplicaţie pentru telefonul mobil care face totul mult mai uşor.

Personal cred că este o idee foarte bună mai ales că din câte am văzut sunt ”reunite ” restaurante care au diferite speificuri și doar prin simpla alegere a orașului poți să găsești oferta de mâncare tradițională sau specifică oricărei naționalități. Păcat că la Focșani nu s-a implementat acest serviciu , dar sunt sigur că în viitor restaurantele orașului se vor alătura parteneriatului.

Livrarea mâncării la domiciliu chiar este o necesitate atunci când pe neașteptate te ”îmbogățești” cu rude venite pe neașteptate sau când soțiile doresc să-și ia o ”pauză” de la bucătăreală. Eu vara merg pe la Buzău și chiar o să testez acest serviciu pe care-l salut de pe acum !

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s