1 mai bifat la Slanic Moldova

Nu am avut intenția de a sărbători  1 mai muncitoresc, dar am beneficiat de zilele libere și am plecat la Slănic Moldova pentru o mică plimbare cu familia și unii prieteni.

Stațiunea am gasit-o neschimbată față de ultima vizită din 2014 și regret acest lucru deoarece chiar e nevoie să se mai schimbe câte ceva. Mă refer în primul rând la o gospodărire mai bună, la strângerea gunoaielor de moloz aruncate în zone neadecvate și la asfaltarea străzilor. De asemenea spațiile destinate activităților sportive amplasate în parc sunt sub orice critică și aici includ și terenurile de tenis de câmp care din câte se vede sunt doar pentru strâns bani, dar banii nu merg la intretinere ( nici macar iarba crescuta in crapaturi pe teren nu este smulsa ) .  Traseul celor ”300 de scări” chiar are nevoie de o reparație întrucât este în unele puncte periculor pentru turiști.

Deoarece astfel de neajunsuri sunt comune aproape oriunde, nu au avut puterea de a ne tulbura și a ne strica dispoziția.

Pentru că orice plimbare înseamnă deconectare de la greutățile zilnice și de la problemele de la serviciu și de acasă pot spune că a fost o idee bună această ieșire .

DSC_2218DSC_2241DSC_2291DSC_2293

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s