Oamenii NU sunt de vânzare!

La Focșani, în ziua de 3 Martie 2017, orele 15.00-17.00 va avea loc Conferința “Ce faci cu Libertatea de a munci?”!

Ateneul Popular Mr. Ghe. Pastia din Focșani va fi gazda evenimentului la care sunt invitați să participe cât mai mulți oameni, în sala mică.

Invitații speciali au susținut această conferință și la București (24 februarie), Cluj Napoca (27 februarie), Baia Mare (28 februarie), Iași ( 2 martie):
• Ronnie Matthew Harris, director I AM Campaign, Chicago, USA;
• Aurora Martin, expert, Ministerul Muncii, Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse între Femei și Bărbați;
Publicul țintă este reprezentat de femei și copii, persoane preferate de traficanți datorită vulnerabilității lor. La eveniment este indicat să participe cât mai mulți adolescenți întrucât li se vor explica modalități de comportament prin care pot evita victimizarea. mai mult decât atât se pot înscrie ca voluntari în Rețeaua județeană de luptă împotriva traficului de ființe umane. De asemenea pot deveni Ambasadori ai campaniei în școala, centrul sau localitatea lor. Cei interesați pot completeze formularul aici: https://tinyurl.com/hnuu9qg .

trafic-de-carne-vie

Clubul de jurnalism “Tineret în (re)acțiune” al Asociației de Tineret “Eu, tu și ei” Focșani, care activează pe lângă Ziarul de Vrancea sprijinit de Silvia Vrînceanu Nichita, coordonator județean al conferinței și conducerea Ateneului Popular sunt cei care fac posibil acest eveniment.

Pentru detalii, dacă este cazul, organizatorii sunt de găsit la numărul de telefon 0744.21.70.31 și/sau adresele de e-mail eutusieifocsani@gmail.com sau silvia_vrinceanu@yahoo.com.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s