Rowenta Silence Force 6493ea, aspiratorul casei mele!

De mult timp nu m-am mai aşezat cu atâta plăcere în fața laptopului având chef de scris. Aspiratorul Rowenta Silence Force 6493ea, cel mai recent membru al familiei noastre, este responsabil cu starea mea de spirit bună.
Aspiratorul vechi dădea semne de oboseală datorită anilor de utilizare. A fost momentul în care am decis să ne punem la „adăpost” şi am luat un aspirator nou. Aşa cum o făcusem şi în urmă cu 10 ani, am studiat piața aspiratoarelor. Am căutat să aflu toate noutățile tehnologiei specifice aspiratoarelor şi beneficiile acestora. Astfel am putut să mă decid asupra unui produs care îngloba cât mai multe caracteristici benefice. Câştigătorul a fost unul dintre aspiratoarele performante de la Rowenta.
Am ales modelul RO 6493ea deoarece balanța calitate/preț i-a dat câştig de cauză. La prima citire a specificațiilor tehnice sigur mulți vor avea semne de întrebare şi de aceea o să abordez subiectul pas cu pas.
Clasa de eficiență energetică (de la A+++ la D) A+, este convenabilă și atractivă;
Nivel de zgomot- 66 dB(A), nici nu simți că e pornit;
Puterea de absorbție (de la A la F) A , indiferent că vorbim de covoare sau suprafețe dure, gresie sau parchet;
Putere 550 W suficient de mare încât să asigure o foarte bună aspirare;
Manevrabilitate 4 roţi multidirecţionale ;
În ceea ce privește accesoriile care sunt obligatorii și necesare pot spune că acest aspirator are un pachet complet. Are accesoriu locuri greu accesibile; accesoriu spații înguste; duză Mini-Turbo; duză parchet; duză suprafețe dure; duză tapițerie; perie Easy Brush; sac HEPA (Hygiene+). Pentru că simpla enumerare nu vă poate lămuri, am ales să atașez și o fotografie cu acestea.
Alte funcții și tehnologii bară împotriva șocurilor; indicator sac plin; mâner pentru transport; protecție împotriva folosirii fără sac; sistem staționare pentru depozitare. Capacitatea de colectare a prafului în sac de 4,5 litri este foarte mare dacă ne raportăm la greutatea totală de doar 5 kilograme a aspiratorului și este un indiciu clar al proiectării minuțioase a aspiratorului.
Concluzionez că Rowenta RO6493EA este o alegere foarte inspirată fiind unul dintre cele mai bune aspiratoare care pot fi achiziționate acum. Consumul redus de energie, eficiența în aspirare silențiozitatea și accesoriile moderne sunt tot atâtea argumente care recomandă acest aspirator.

Un comentariu la &8222;Rowenta Silence Force 6493ea, aspiratorul casei mele!&8221;

  1. Foarte performant aspiratorul Rowenta RO6493EA, Silentios, clasa energetica foarte buna, cele mai bune performante in aspirare pe orice suprafete (inclusiv covoare cu fir lung), accesorii complete. Eu am un Rowenta RO7681EA si sunt foarte multumit de el!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s